Belgisch KampioenschapTornooien

Inschrijving Belgisch Kampioenschap 2022

In samenwerking met Stad Turnhout organiseren we het Belgisch Kampioenschap (BK) van vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari 2022 in zaal Futur (adres en map onderaan).

Agenda

Vrijdag 28 januari 2022: OPEN Turnhout – inschrijven ter plaatse
Zaterdag 29 januari 2022 koppels – voorinschrijving verplicht
Zondag 30 januari 2022: enkels – voorinschrijving verplicht

Inschrijving

Voor het inschrijven gelden volgende spelregels:
– Je bent tenminste 12 jaar
– Je bezit de Belgisch nationaliteit
– Je bent GEEN PDC-Tourkaarthouder

Wil je er ook graag bij zijn? Via onderstaand formulier kan je inschrijven voor de koppels op zaterdag en/of de enkels op zondag. De inschrijvingen worden afgesloten op 23 januari 2022 om middernacht.
Door het formulier in te vullen beschouwen we je inschrijving als voorlopig. Deze wordt pas definitief na ontvangst van je betaling.

Let wel: je schrijft apart in voor koppels en enkels. Dus als je graag deelneemt aan beide tornooien klik je op ‘beide’. Selecteer dan het aantal spelers/koppels dat je wil inschrijven, vul alle gevraagde gegevens in, geef nog één email-adres en gsm-nr in en klik op verzenden.

Inschrijvingsgeld

Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 euro per speler – dus 20 euro per koppel. Jeugdspelers schrijven zich gratis in voor dit BK.

Betaling

Stort het volledige inschrijvingsgeld op rekening BE23 7350 3061 3891 met vermelding van ‘Ticketnummer + BK2022`. Het juiste bedrag en het ticketnummer zie je – nadat je op verzenden hebt gedrukt – in de samenvatting van je ingevulde gegevens bovenaan je scherm. Vergeet niet dit ticketnummer te vermelden zodat we de betaling correct kunnen registreren.
Let wel: Bij een inschrijving na 15 januari 2022 stort je het inschrijvingsgeld onmiddellijk om tijdig je deelname te kunnen bevestigen.

Na ontvangst van je betaling, bezorgen we je per mail een bewijs van inschrijving. Druk dit bewijs af en breng mee, of toon het op je smartphone aan de tornooileiding. We updaten de lijst maandelijks en versturen na controle van de betalingen een bevestigingsmail. Heb je geen bewijs van inschrijving ontvangen op het einde van de maand volgende op je betaling (vergeet niet je SPAM-folder te checken), stuur dan een mailtje naar BKBeDarts@gmail.com.

Hebben we binnen de twee weken na inschrijving geen geld ontvangen, dan behoudt het bestuur zich het recht je inschrijving te annuleren.

Toestemming

Tijdens dit weekend worden er foto´s genomen en is er mogelijk livestreaming. Deelnemers stemmen ermee in dat foto´s/video´s worden gemaakt en gepubliceerd.

We zien je graag op het Belgisch Kampioenschap!

Inschrijving



Te storten: