Belgisch Kampioenschap 2022 – Inschrijvingslijsten

Lijsten per categorie en alfabetisch

Hieronder vind je alle lijsten per categorie: Koppels Heren – Koppels Dames – Enkels Heren – Enkels Dames – Jeugd Jongens – Jeugd Meisjes.

De lijsten zijn alfabetisch gesorteerd. Voor de koppels is de sortering op de eerste koppelmaat op de inschrijving gemaakt. Vind je jezelf niet meteen terug, zoek dan even naar je koppelmaat 😉

Inschrijvingen tot 2 december – betalingen tot 10 december

Deze lijsten gelden voor iedereen die zich tot 2 december 2021 en volgens het oude systeem heeft ingeschreven. Sommigen ontvingen geen bevestiging per mail door de technische problemen die we ondervonden. Sta je in de lijst, dan is alles in orde en hoef je verder niets meer te doen.

Sta je niet op de lijst, dan is mogelijks je betaling niet of niet tijdig binnen gekomen. De betalingen zijn gecontroleerd tot en met 10 december 2021.

Vragen over je inschrijving/betaling?

Ben je zeker van je betaling en inschrijving, neem even contact op met BKBedarts@gmail.com en dan wordt dit zo spoedig mogelijk voor je nagekeken. Je bent beslist niet de enige die ons een mailtje zal sturen, mogen we dan ook om een beetje geduld vragen? Probeer ons niet te bereiken via een andere weg, dit bespoedigt niets en maakt het vele werk van ons klein bestuur alleen maar lastiger.

Inschrijvingslijst – Koppels Heren

Inschrijvingslijst – Koppels Dames

Inschrijvingslijst – Enkels Heren

Inschrijvingslijst – Enkels Dames

Inschrijvingslijst – Jeugd Jongens

Inschrijvingslijst – Jeugd Meisjes