Provinciale/Regionale competitie

Vraag en aanbod

Onze poging om in elke provincie minstens één verbond aan te sluiten bij BeDarts vzw is tot nu toe niet gelukt. De vraag om ook in die provincies competities te voorzien blijft echter terugkomen.

Het bestuur is bereid om te bekijken of het opstarten van een BeDarts-competitie in deze provincies mogelijk is.

Voor alle duidelijkheid, deze competitites worden NIET georganiseerd in de provincies Antwerpen en Limburg. Clubs uit deze provincies die graag deelnemen aan een provinciale competitie wenden zich tot de aangesloten verbonden Antwerpse Dartsorganisatie (ADO) en MijnDarts (Limburg). Je vindt alle informatie op hun websites https://antwerpsedartsorganisatie.be/  en  https://www.mijndarts.be/.

Wedstrijdformule

De wedstrijden in de provinciale/regionale competitie worden gespeeld op zaterdag om 20u. Spelformule is 4x enkel, 2x koppel, 4x enkel, Best of 5 en dubbel uit.

Inschrijvingsgeld

Voor je deelname aan deze competitie betaal je 50 euro per ploeg en 20 euro per speler.

Inschrijven

De inschrijvingen lopen via https://competitie.bedarts.be zijn gestart en lopen tot 31 augustus. Willen jullie er ook graag bij zijn? Surf dan vlug even naar bovenstaande link en schrijf je ploeg in.

Ambassadeurs

Uiteraard heeft een competitie een goede leiding nodig. Wil jij graag één van deze competities in goede banen leiden? Neem dan contact met ons op, we kijken uit naar een fijne samenwerking.