Trots!

Gisteren, 30 december was het weer zo ver. Onze dancing Dimi speelde zijn wedstrijd tegen Dave Chisnall. Normaliter zou er dan logischerwijs gisteren een artikel online gekomen zijn over deze match, maar om dat artikel te schrijven was de teleurstelling te groot. Nu is de drijfveer echter veranderd naar trots!

Dimitri is zijn match heel sterk begonnen maar dat deed Chisnall ook. De 180’s vlogen rond de oren en de dubbels werden in 1,….. ja, in 1 pijl uitgecheckt. Dave zorgde voor een fantastisch checkoutpercentage na 3 sets en stond toen 3-0 voor.

Dimitri vocht als een echte Vlaamse leeuw keihard terug tot 3-2 met in die remontada een fantastische 95 checkout: ”bull, 9, D18”. Maar het mocht niet zijn, in de 6de set en na 7 gemiste pijlen op dubbel bij Dimitri pakte Dave Chisnall de overwinning 4-2.

Dimitri verlaat het tornooi met een 102,17 gemiddelde en een checkoutpercentage van 31,43%.
Niet de cijfers waarmee je normaal een tornooi verlaat en dus een reden te meer om terug te grijpen naar de drijfveer van dit artikel: TROTS!

Het jaar loopt op zijn eind en normaal zou dit het perfecte moment zijn om het jaar nog eens te overlopen. Dat gaan we dus niet doen, we kijken vooruit.
Vooruit naar 2021.
Vooruit naar een jaar dat hopelijk voor alle dartsspelers een jaar mag zijn van herbeginnen.
Opnieuw beginnen met het vinden van ons beste niveau, met het vinden van onze dartsvrienden.
het opnieuw leren omgaan met sociale contacten die we in een lange tijd niet gezien hebben.

2021 wordt een fantastisch dartsjaar dat toonden Kim, Dimitri en Mike al op het WK.
2021 wordt het jaar van opnieuw beginnen en terugvechten.
2021 wordt vooral het jaar van darts in België op de kaart te houden, dat is iets waar we bij BeDarts voor gaan strijden!

Het voltallig bestuur van BeDarts wenst jullie een fantastisch 2021 toe, veel geluk, veel plezier maar vooral veel succes!

Een gelukkig Nieuwjaar, we wensen iedereen het allerbeste!

Het voltallig bestuur van BeDarts.
Adrie, Steve, Nancy en Diego.